Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Català FC (48793) - La Marina C.F. (1416547) » 726991438: T75/J5/VII

Liga 726991438 Información oficial sobre el partido 726991438 en Hattrick

09.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VII.665 (38701)

Català FC Alineación oficial del equipo 'Català FC' en el partido 0 - 0 La Marina C.F. Alineación oficial del equipo 'La Marina C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Català FC Alineación oficial del equipo 'Català FC' en el partido 0 - 3 La Marina C.F. Alineación oficial del equipo 'La Marina C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Català FC

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner peinado): Roberto Umaña hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en David Lopez Abellán havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fermín Echanove.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Roberto Ezquerra de Català va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

La Marina C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): En Mario Cide va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Marina que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Antón Ciguri, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Marina va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 20, quan Antón Ciguri va quedar-se sol davant el porter Vicente Alonso, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Giancarlo Insigne va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Vicente Alonso, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 81, quan en Giancarlo Insigne va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 83 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Aaron Olivier ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Filiberto Zanna va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 85, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Vicente Alonso va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Ángel Comerdford de Marina es va emportar una amonestació al minut 64 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Edward Stojek de Marina la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.