Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Red Devil's (1432249) - Panchitos CF (1461165) » 726990356: T75/J14/VII

Liga 726990356 Información oficial sobre el partido 726990356 en Hattrick

11.05.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VII.645 (38681)

The Red Devil's Alineación oficial del equipo 'The Red Devil's' en el partido 3 - 1 Panchitos CF Alineación oficial del equipo 'Panchitos CF' en el partido
Antonio Martínez Sáenz (2') 1 - 0
1 - 1 Jorge Rico Tendero (32')
Huỳnh Hải Long (81') 2 - 1
Huỳnh Hải Long (84') 3 - 1
The Red Devil's Alineación oficial del equipo 'The Red Devil's' en el partido 3 - 1 Panchitos CF Alineación oficial del equipo 'Panchitos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
The Red Devil's Alineación oficial del equipo 'The Red Devil's' en el partido 4 - 0 Panchitos CF Alineación oficial del equipo 'Panchitos CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Red Devil's

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 els aficionats van embogir quan en Antonio Martínez Sáenz va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Devils.
  • 138 Minuto 81 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Antonio Gómez de Ontiveros la va rematar Huỳnh Hải Long amb una magnífica volea que va fer pujar per a Devils el 2 - 1.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Devils va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Huỳnh Hải Long progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Albin Kerber. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28, Jerónimo Larralde gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Rafael Miranda va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 223 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Huỳnh Hải Long va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Andrés Brantega va estar a punt d'acabar en gol al minut 74, però el porter visitant Rafael Miranda va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76 es va veure una gran oportunitat per a Devils per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Andrés Brantega, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 61, Antonio Gómez de Ontiveros de Devils va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Panchitos CF

Goles Goles

  • 162 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 32 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Jorge Rico Tendero de Panchitos marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 55 (Ocasión de falta): Miguel Ángel Grado va xutar magistralment una falta al minut 55 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 273 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): En Miguel Ángel Grado va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 236 Minuto 72 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Jerónimo Larralde es va comportar com un juvenil al minut 72 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jesús Velasco Nieto de Panchitos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.