Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xicotets Team (441774) - U.E.Sant Andreu (798831) » 726990226: T75/J10/VII

Liga 726990226 Información oficial sobre el partido 726990226 en Hattrick

13.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VII.643 (38679)

Xicotets Team Alineación oficial del equipo 'Xicotets Team' en el partido 2 - 3 U.E.Sant Andreu Alineación oficial del equipo 'U.E.Sant Andreu' en el partido
0 - 1 Daniel Martínez (31')
蒋 (Jiang) 子远 (Ziyuan) (36') 1 - 1
Víctor Román Tárraga (40') 2 - 1
2 - 2 Victor Fori (67')
2 - 3 César Barrero Ortega (86')
Xicotets Team Alineación oficial del equipo 'Xicotets Team' en el partido 2 - 3 U.E.Sant Andreu Alineación oficial del equipo 'U.E.Sant Andreu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Xicotets Team Alineación oficial del equipo 'Xicotets Team' en el partido 4 - 0 U.E.Sant Andreu Alineación oficial del equipo 'U.E.Sant Andreu' en el partido
Tiene mala suerte 4.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xicotets Team

Goles Goles

  • 111 Minuto 36 (Gol por el centro): Passat el minut 36 de joc, 蒋 (Jiang) 子远 (Ziyuan) facilitava les coses al Xicotets amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Xicotets contenien la respiració mentre en Víctor Román Tárraga s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Víctor Román Tárraga va estar a punt d'avançar els locals al minut 17 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26 es va veure una gran oportunitat per a Xicotets per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Afnan Sufyan, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 287 Minuto 73 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Xicotets tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Dino Giannetti ho va intentar al minut 73 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): En Philip Lowe del Xicotets ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

U.E.Sant Andreu

Goles Goles

  • 105 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Daniel Martínez rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de José María Mariñas, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 1 a l'estadi!
  • 161 Minuto 67 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 67 minuts Victor Fori va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 186 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El U.E.Sant va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en César Barrero Ortega rematés de volea a la xarxa. El 2 - 3 pujava al marcador al minut 86.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): U.E.Sant quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Kobby Ofori va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Aaron Owen va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Aaron Owen es va quedar sol davant del porter, al minut 87. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kobby Ofori de U.E.Sant la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.