Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cromatic FC (1430632) - BDN United F.C (1417968) » 726989969: T75/J2/VII

Liga 726989969 Información oficial sobre el partido 726989969 en Hattrick

17.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VII.639 (38675)

higk Alineación oficial del equipo 'higk' en el partido 1 - 2 BDN United F.C Alineación oficial del equipo 'BDN United F.C' en el partido
0 - 1 Domenik Geusendam (22')
Gorka Erkeaga (26') 1 - 1
1 - 2 Shahryar Cheraghian (38')
higk Alineación oficial del equipo 'higk' en el partido 1 - 2 BDN United F.C Alineación oficial del equipo 'BDN United F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
higk Alineación oficial del equipo 'higk' en el partido 2 - 1 BDN United F.C Alineación oficial del equipo 'BDN United F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,8 % 27,1 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

higk

Goles Goles

  • 114 Minuto 26 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 26. Gorka Erkeaga, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37, Ausiàs Desquens arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 213 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Antoni Vallribera de higk va intentar batre la porteria rival al minut 54 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Després de 81 minuts, Armand Cendra va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 212 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, Armand Cendra va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manuel Cózar.

BDN United F.C

Goles Goles

  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Domenik Geusendam va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 142 Minuto 38 (Gol de contra por la izquierda): Shahryar Cheraghian va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de United i marcant el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Domenik Geusendam de United, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 4, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Dancho Nikolov després de 24 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Zaqueo Permui va poder desviar-lo a córner.
  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del United sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Dancho Nikolov, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 55 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Vern Oxenbridge. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vern Oxenbridge de United amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Thomas Bernard de United va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.