Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RAYANIR (1458307) - Buscamos patrocinador (799726) » 726989822: T75/J7/VII

Liga 726989822 Información oficial sobre el partido 726989822 en Hattrick

23.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VII.636 (38672)

RAYANIR Alineación oficial del equipo 'RAYANIR' en el partido 1 - 1 Cojitos Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Cojitos Fútbol Club' en el partido
0 - 1 Juan Carlos Gorriti (22')
Daniel Rabii (80') 1 - 1
RAYANIR Alineación oficial del equipo 'RAYANIR' en el partido 1 - 1 Cojitos Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Cojitos Fútbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RAYANIR Alineación oficial del equipo 'RAYANIR' en el partido 2 - 1 Cojitos Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Cojitos Fútbol Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,3 % 0,8 % 10,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RAYANIR

Goles Goles

  • 112 Minuto 80 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Daniel Rabii va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 80.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): En Gilberto Robledillo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Jesús Desguell va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de RAYANIR se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 235 Minuto 24 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Daniel Rabii gairebé marca per a RAYANIR al minut 24 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 211 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Gilberto Robledillo hauria d'haver estat gol al minut 34 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 237 Minuto 39 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Pablo Anchieta va fer una magnífica centrada, però la rematada de Jesús Desguell va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 213 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Gilberto Robledillo de RAYANIR va intentar batre la porteria rival al minut 56 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Josep Antoni Salla.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ángel Ostos es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Armando Abenia de RAYANIR va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Cojitos Fútbol Club

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): Cojitos agafava avantatge al minut 22 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Juan Carlos Gorriti amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 6 (Ocasión de contra de falta): Cojitos van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 6 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Juan Antonio Horcasitas no va ser gens encertat.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Serafín Cordera després de 39 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Carlos Carrizo va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Bertrán Arcucelos es va quedar sol davant del porter, al minut 55. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66 de partit, Serafín Cordera va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Serafín Cordera. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Serafín Cordera de Cojitos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Serafín Cordera de Cojitos va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".