Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sestao Metalis F.K. (1599809) - Peña Guzmán (1460227) » 726989646: T75/J5/VII

Liga 726989646 Información oficial sobre el partido 726989646 en Hattrick

09.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VII.633 (38669)

Sestao Metalis F.K. Alineación oficial del equipo 'Sestao Metalis F.K.' en el partido 4 - 1 Peña Guzmán Alineación oficial del equipo 'Peña Guzmán' en el partido
Maximiliaan Balkema (3') 1 - 0
Davide Steinbach (6') 2 - 0
Davy Landi (19') 3 - 0
3 - 1 Raúl Noroña Fabra (37')
Manuel Carlés (75') 4 - 1
Sestao Metalis F.K. Alineación oficial del equipo 'Sestao Metalis F.K.' en el partido 4 - 1 Peña Guzmán Alineación oficial del equipo 'Peña Guzmán' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Sestao Metalis F.K. Alineación oficial del equipo 'Sestao Metalis F.K.' en el partido 9 - 0 Peña Guzmán Alineación oficial del equipo 'Peña Guzmán' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 8.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sestao Metalis F.K.

Goles Goles

  • 119 Minuto 3 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Maximiliaan Balkema va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 3.
  • 131 Minuto 6 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Metalis pel centre va donar un gran resultat: el gol de Davide Steinbach va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Davy Landi, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Metalis.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Metalis va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Manuel Carlés progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Metalis van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Joan Lluís Santandreu va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Quirze Oliva es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Davy Landi de Metalis va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joan Lluís Santandreu de Metalis amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Peña Guzmán

Goles Goles

  • 150 Minuto 37 (Gol de falta): Els visitants van retallar distàncies al minut 37 a 3 - 1 gràcies al bon llançament de lliure directe de Raúl Noroña Fabra, que va passar per sota les cames del porter local.

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 16 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Raúl Noroña Fabra l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.
  • 219 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Juanma Merino va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Raúl Noroña Fabra, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 239 Minuto 66 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Eliseo Xato va ridiculitzar a en Maximiliaan Balkema amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rafael Sánchez de Guzmán va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fecund Gavañach de Guzmán la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.