Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mestalla Athletic (490073) - Chineti's Team (1455127) » 726989373: T75/J7/VII

Liga 726989373 Información oficial sobre el partido 726989373 en Hattrick

23.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VII.628 (38664)

Mestalla Athletic Alineación oficial del equipo 'Mestalla Athletic' en el partido 2 - 0 Chineti's Team Alineación oficial del equipo 'Chineti's Team' en el partido
Marcos Francisco Córdoba (23') 1 - 0
Alfredo Valdovinos (83') 2 - 0
Mestalla Athletic Alineación oficial del equipo 'Mestalla Athletic' en el partido 2 - 0 Chineti's Team Alineación oficial del equipo 'Chineti's Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mestalla Athletic Alineación oficial del equipo 'Mestalla Athletic' en el partido 3 - 0 Chineti's Team Alineación oficial del equipo 'Chineti's Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mestalla Athletic

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Marcos Francisco Córdoba ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, MATH es posava per davant 1 a 0.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): Amb 83 minuts jugats, en Alfredo Valdovinos va augmentar l'avantatge de MATH a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Justin Hall! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 26 quan Rafael Beltranilla de MATH gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Rafael Beltranilla va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): El jugador local Rafael Beltranilla per poc que no incrementa el marcador al minut 41. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jaume Buxalleu va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 237 Minuto 47 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Francesco Losito no va ser aprofitada per en Wacław Wiloch que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Justin Hall una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 56, però una magnífica aturada de Jaume Buxalleu va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Alfredo Valdovinos va estar a punt de sentenciar el partit al minut 58, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jaume Buxalleu al minut 59 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Justin Hall va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Clément Guilloton de MATH amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 40 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Clément Guilloton se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Chineti's Team

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Chinetis va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Vitālijs Altiņš, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 60 (Ocasión de contra por la izquierda): El Chinetis va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 60, però en Miguel Alberche va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.