Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

chelsea.burgos-cf (1461923) - ROMPE KAKAS (1459527) » 726988374: T75/J8/VII

Liga 726988374 Información oficial sobre el partido 726988374 en Hattrick

30.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VII.610 (38646)

chelsea.burgos-cf Alineación oficial del equipo 'chelsea.burgos-cf' en el partido 4 - 0 ROMPE KAKAS Alineación oficial del equipo 'ROMPE KAKAS' en el partido
Francisco Maine Sáenz (2') 1 - 0
Vincenzo Romano (33') 2 - 0
Iván Santos (70') 3 - 0
Vincenzo Romano (74') 4 - 0
chelsea.burgos-cf Alineación oficial del equipo 'chelsea.burgos-cf' en el partido 4 - 0 ROMPE KAKAS Alineación oficial del equipo 'ROMPE KAKAS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
chelsea.burgos-cf Alineación oficial del equipo 'chelsea.burgos-cf' en el partido 6 - 0 ROMPE KAKAS Alineación oficial del equipo 'ROMPE KAKAS' en el partido
Tiene mala suerte 6.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

chelsea.burgos-cf

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): El jugador Francisco Maine Sáenz de chelsea.burgos-cf, després de 2 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 130 Minuto 33 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Vincenzo Romano va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 33 el resultat passava a ser de 2 - 0.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Iván Santos es va introduir dins la defensa central al minut 70, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): En Vincenzo Romano va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Passaven 30 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Vincenzo Romano va rematar alt.
  • 236 Minuto 32 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Arturo Quintano no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Vincenzo Romano estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El jugador local Andrea Pezzuto per poc que no incrementa el marcador al minut 36. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Errolan Gabantxo va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Errolan Gabantxo al minut 39 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Josep Maria Toló va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): En Francisco Maine Sáenz, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del ROMPE. La jugada d'estratègia del chelsea.burgos-cf per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Iván Santos va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

ROMPE KAKAS

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rodrigo Estivadas de ROMPE amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.