Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Baix Empordà, capital de Palamós (313706) - llanerox blues (1332468) » 726987972: T75/J6/VII

Liga 726987972 Información oficial sobre el partido 726987972 en Hattrick

16.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VII.603 (38639)

Baix Empordà, capital de Palamós Alineación oficial del equipo 'Baix Empordà, capital de Palamós' en el partido 1 - 4 llanerox blues Alineación oficial del equipo 'llanerox blues' en el partido
0 - 1 Benjamin Cvitković (8')
0 - 2 Heinz-Hubert 'Orejas' Klappacher (34')
Javier Crespán (47') 1 - 2
1 - 3 Berk Akarsu (55')
1 - 4 José Monge (80')
Baix Empordà, capital de Palamós Alineación oficial del equipo 'Baix Empordà, capital de Palamós' en el partido 1 - 4 llanerox blues Alineación oficial del equipo 'llanerox blues' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Baix Empordà, capital de Palamós Alineación oficial del equipo 'Baix Empordà, capital de Palamós' en el partido 1 - 1 llanerox blues Alineación oficial del equipo 'llanerox blues' en el partido
Tiene un resultado normal 0.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,0 % 4,2 % 76,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Baix Empordà, capital de Palamós

Goles Goles

  • 104 Minuto 47 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de Empordà, al minut 47. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Javier Crespán va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 1 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Leandro Dias de Empordà, es va guanyar la targeta groga merescudament.

llanerox blues

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Benjamin Cvitković va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Heinz-Hubert 'Orejas' Klappacher de llanerox l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 34 de partit.
  • 141 Minuto 55 (Gol de contra por el centro): El llanerox era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Berk Akarsu va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 3 pujava al marcador.
  • 105 Minuto 80 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! José Monge rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Cyril Dupré, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 4 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Pierpaolo Taglialatela va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ara Solaiman. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33 de partit, Berk Akarsu va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 209 Minuto 52 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Cyril Dupré va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Isidro Colunga va xutar a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cyril Dupré de llanerox va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vadim Marus de llanerox amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.