Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Union FFIB (797941) - Greendale Community (801094) » 726987583: T75/J7/VII

Liga 726987583 Información oficial sobre el partido 726987583 en Hattrick

23.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VII.596 (38632)

Union FFIB Alineación oficial del equipo 'Union FFIB' en el partido 4 - 2 Cruyff Dream Team Alineación oficial del equipo 'Cruyff Dream Team' en el partido
0 - 1 Jordi Basela (7')
Gabino Zañartubeitia (10') 1 - 1
Manuel Ginés (22') 2 - 1
2 - 2 Ignacio Pascual (32')
Manuel Ginés (34') 3 - 2
Ivan Jaumejoan (73') 4 - 2
Union FFIB Alineación oficial del equipo 'Union FFIB' en el partido 4 - 2 Cruyff Dream Team Alineación oficial del equipo 'Cruyff Dream Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Union FFIB Alineación oficial del equipo 'Union FFIB' en el partido 2 - 2 Cruyff Dream Team Alineación oficial del equipo 'Cruyff Dream Team' en el partido
Tiene suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,5 % 36,3 % 29,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Union FFIB

Goles Goles

  • 136 Minuto 10 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Jordi Basela encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Gabino Zañartubeitia anotar per a Union el 1 - 1. Millor no veure'n la repetició.
  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Manuel Ginés va donar a Union un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 140 Minuto 34 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Union va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Manuel Ginés aconseguint el 3 - 2.
  • 118 Minuto 73 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 73, Jakue Anduregi va pentinar un córner cap al segon pal que Ivan Jaumejoan va rematar a gol completament sol, marcant així el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Manuel Martin Fernández, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Union van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Anton Eiararte, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Etor Moxa de Union es va guanyar la targeta groga merescudament.

Cruyff Dream Team

Goles Goles

  • 174 Minuto 7 (Gol de penalti): Jordi Basela va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 7 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 162 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Ignacio Pascual per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Moses Robbins va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Luis Antonio Camero va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 33, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Èdgard Chofre va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 251 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Manolo Umbría va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.