Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Maside FC (121910) - Extremaydura HC (121269) » 726987323: T75/J12/VII

Liga 726987323 Información oficial sobre el partido 726987323 en Hattrick

27.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / VII.591 (38627)

Maside FC Alineación oficial del equipo 'Maside FC' en el partido 0 - 4 Extremaydura HC Alineación oficial del equipo 'Extremaydura HC' en el partido
0 - 1 Elazar Cabañero (9')
0 - 2 Mauro Salamanca (23')
0 - 3 Xavier Samper (69')
0 - 4 Elazar Cabañero (77')
Maside FC Alineación oficial del equipo 'Maside FC' en el partido 0 - 4 Extremaydura HC Alineación oficial del equipo 'Extremaydura HC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Maside FC Alineación oficial del equipo 'Maside FC' en el partido 0 - 4 Extremaydura HC Alineación oficial del equipo 'Extremaydura HC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maside FC

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Kristobare Bizkailuze de Maside es va guanyar la targeta groga merescudament.

Extremaydura HC

Goles Goles

  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): En Elazar Cabañero donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 9 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Mauro Salamanca va augmentar l'avantatge de Maninos a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 137 Minuto 69 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 69 en Edgar Abel va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Xavier Samper podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 3 va pujar al marcador.
  • 142 Minuto 77 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Elazar Cabañero de Maninos va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 4 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 26 (Ocasión de falta): Albert Gassó va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Mauro Salamanca que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 282 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, el Maninos va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Raúl Zurica s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28 Albert Gassó va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Higini Guixeres, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Edgar Abel va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Jens Purkl de Maninos va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 64 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Mauro Salamanca. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 286 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Maninos, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Raúl Zurica va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Edgar Abel es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Raúl Zurica de Maninos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Edgar Abel va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Maninos va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.