Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

vdha (1459667) - AYAMONTINOS CS SUB ARSHONANDALYZ (120596) » 726986557: T75/J2/VII

Liga 726986557 Información oficial sobre el partido 726986557 en Hattrick

17.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VII.578 (38614)

Sacrifix Alineación oficial del equipo 'Sacrifix' en el partido 3 - 1 AYAMONTINOS CS SUB ARSHONANDALYZ Alineación oficial del equipo 'AYAMONTINOS CS SUB ARSHONANDALYZ' en el partido
0 - 1 Dragutin Langus (29')
Lluís Albert Sadurní (35') 1 - 1
Felicio Pomboleiro (43') 2 - 1
Ignacio Ríos Ríos (80') 3 - 1
Sacrifix Alineación oficial del equipo 'Sacrifix' en el partido 3 - 1 AYAMONTINOS CS SUB ARSHONANDALYZ Alineación oficial del equipo 'AYAMONTINOS CS SUB ARSHONANDALYZ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sacrifix Alineación oficial del equipo 'Sacrifix' en el partido 4 - 0 AYAMONTINOS CS SUB ARSHONANDALYZ Alineación oficial del equipo 'AYAMONTINOS CS SUB ARSHONANDALYZ' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sacrifix

Goles Goles

  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): Ignacio Ríos Ríos va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Sacrifix, Lluís Albert Sadurní, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 122 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Sacrifix, atacant per l'esquerra al minut 43, va aprofitar el magnífic llançament de Felicio Pomboleiro per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Ignacio Ríos Ríos va incrementar l'avantatge de Sacrifix amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Pablo Holvia va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Salva Galo va estar a punt d'acabar en gol al minut 16, però el porter visitant Simón Rocafort va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 213 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Pablo Holvia de Sacrifix va intentar batre la porteria rival al minut 33 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Adrián Nolde va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Sacrifix se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Víctor Inausti. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 285 Minuto 56 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Sacrifix a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Lluís Albert Sadurní va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69, Pablo Holvia gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Simón Rocafort va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El Sacrifix ho intentava per la dreta per mitjà de Lluís Albert Sadurní, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pablo Holvia.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mauri Soley de Sacrifix la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Adrián Nolde de Sacrifix amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

AYAMONTINOS CS SUB ARSHONANDALYZ

Goles Goles

  • 138 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Mirza Sharif la va rematar Dragutin Langus amb una magnífica volea que va fer pujar per a ARSHONANDALYZ el 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Scipio Iapichino de ARSHONANDALYZ va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.