Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Horche F.C (492639) - PUENTE GENIL CIUDAD DE LUZ DUB 24 (1430958) » 726986531: T75/J10/VII

Liga 726986531 Información oficial sobre el partido 726986531 en Hattrick

13.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VII.577 (38613)

Barcelona Dragons F. C Alineación oficial del equipo 'Barcelona Dragons F. C' en el partido 0 - 0 PUENTE GENIL CIUDAD DE LUZ DUB 24 Alineación oficial del equipo 'PUENTE GENIL CIUDAD DE LUZ DUB 24' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Barcelona Dragons F. C Alineación oficial del equipo 'Barcelona Dragons F. C' en el partido 2 - 0 PUENTE GENIL CIUDAD DE LUZ DUB 24 Alineación oficial del equipo 'PUENTE GENIL CIUDAD DE LUZ DUB 24' en el partido
Tiene mala suerte 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barcelona Dragons F. C

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Rafael Bada va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Juan Malvaz va estar a punt d'acabar en gol al minut 22, però el porter visitant David Buach va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Jesús Téllez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Barcelona se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Barcelona per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 32, quan Jesús Téllez va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Al minut 64 es va veure una gran oportunitat per a Barcelona per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Severo Nogueras, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jesús Téllez! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Barcelona va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Agustín Tomás Lancha Pacheco en un 1 contra 1 amb el porter David Buach, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 218 Minuto 72 (Ocasión evento especial córner peinado): Jesús Téllez hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Primo Borras havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Agustín Tomás Lancha Pacheco del Barcelona ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Al minut 83, Jota Soroa arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rafael Bada de Barcelona va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

PUENTE GENIL CIUDAD DE LUZ DUB 24

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): PUENTE van sortir al contraatac al minut 19, però Jesús Carreño va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Pep Artés, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 24 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del PUENTE sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Jesús Carreño, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 74 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de PUENTE va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Apat Astarloa, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joseba González-Remusgo de PUENTE es va emportar una amonestació al minut 27 per provocar un rival.