Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barbetxo (489895) - Cleveland Browns FC (989195) » 726986457: T75/J6/VII

Liga 726986457 Información oficial sobre el partido 726986457 en Hattrick

16.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VII.576 (38612)

turruñuelo Alineación oficial del equipo 'turruñuelo' en el partido 2 - 2 Cleveland Browns FC Alineación oficial del equipo 'Cleveland Browns FC' en el partido
0 - 1 Alfonso Elizagaray (65')
Ignacio Cea Reyes (70') 1 - 1
1 - 2 Alfonso Elizagaray (83')
Silvio Salas (88') 2 - 2
turruñuelo Alineación oficial del equipo 'turruñuelo' en el partido 2 - 2 Cleveland Browns FC Alineación oficial del equipo 'Cleveland Browns FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
turruñuelo Alineación oficial del equipo 'turruñuelo' en el partido 2 - 2 Cleveland Browns FC Alineación oficial del equipo 'Cleveland Browns FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,7 % 37,4 % 31,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

turruñuelo

Goles Goles

  • 143 Minuto 70 (Gol de contra por la derecha): Ignacio Cea Reyes va marcar al minut 70 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 1.
  • 113 Minuto 88 (Gol por la derecha): Els jugadors del turruñuelo amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 88, deixant Silvio Salas en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19 es va veure una gran oportunitat per a turruñuelo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Donibane Basaran, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 218 Minuto 24 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip turruñuelo Donibane Basaran quasi marca al minut 24 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Gilberto Sáenz l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 26 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Coré Maino, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): turruñuelo per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 77, quan Coré Maino va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 213 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Silvio Salas de turruñuelo va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 84, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Soto Camino de turruñuelo es va emportar una amonestació al minut 85 per provocar un rival.

Cleveland Browns FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 65 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Alfonso Elizagaray va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 116 Minuto 83 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Samuel Severac sempre és una garantia. Al minut 83, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Alfonso Elizagaray marcar el 1 - 2 per al Cleveland.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): En Stoyan Pelov va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Haníbal Olego va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 25, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Santiago Solís Zuleta va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28 de partit, Àlex Burch quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69 de partit, Samuel Severac va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 280 Minuto 85 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 85 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 280 Minuto 87 (Ocasión de falta): Haníbal Olego va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Èric Pujadas.