Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TERACIOBSL SSC madrid (1339105) - Hércules (772650) » 726986342: T75/J5/VII

Liga 726986342 Información oficial sobre el partido 726986342 en Hattrick

09.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VII.574 (38610)

TERACIOBSL SSC madrid Alineación oficial del equipo 'TERACIOBSL SSC madrid' en el partido 3 - 0 Chanvis Legacy Alineación oficial del equipo 'Chanvis Legacy' en el partido
Sergio Gallach (35') 1 - 0
Rohan Metzger (71') 2 - 0
Sergio Gallach (85') 3 - 0
TERACIOBSL SSC madrid Alineación oficial del equipo 'TERACIOBSL SSC madrid' en el partido 3 - 0 Chanvis Legacy Alineación oficial del equipo 'Chanvis Legacy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
TERACIOBSL SSC madrid Alineación oficial del equipo 'TERACIOBSL SSC madrid' en el partido 2 - 1 Chanvis Legacy Alineación oficial del equipo 'Chanvis Legacy' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,5 % 8,8 % 22,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TERACIOBSL SSC madrid

Goles Goles

  • 124 Minuto 35 (Gol de penalti): Corria el minut 35, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. TERACIOBSL s'avançava en el marcador després que en Sergio Gallach xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del TERACIOBSL van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Rohan Metzger va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 134 Minuto 85 (Gol de penalti): Sergio Gallach va augmentar la diferència de TERACIOBSL a 3 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26 es va veure una gran oportunitat per a TERACIOBSL per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Abdelqadir Boujadi, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Passaven 40 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Froila Extremera va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 54, Marcos Suárez de TERACIOBSL va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Chanvis Legacy

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Chanvis Xeremías Nartallo quasi marca al minut 36 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Ekhi Lujanbio l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 237 Minuto 41 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Hugo Rivero estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Ekhi Lujanbio, als 41 minuts, va fallar per ben poc.
  • 236 Minuto 43 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Julio Gallego va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 262 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43 Alejandro Maestre Domecq va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Paco Chacón va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Chanvis va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Manel Vega Castañeda va sortir per sobre el travesser.
  • 262 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Hugo Rivero va fer una jugada per la banda esquerra, però Paco Chacón va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eulogio Mingo-Revulgo de Chanvis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.