Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Golden State Guarros (310096) - CF Vilanova del Camí (1595753) » 726986283: T75/J4/VII

Liga 726986283 Información oficial sobre el partido 726986283 en Hattrick

02.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VII.573 (38609)

Golden State Guarros Alineación oficial del equipo 'Golden State Guarros' en el partido 1 - 0 CF Vilanova del Camí Alineación oficial del equipo 'CF Vilanova del Camí' en el partido
Marcel Berta (30') 1 - 0
Golden State Guarros Alineación oficial del equipo 'Golden State Guarros' en el partido 1 - 0 CF Vilanova del Camí Alineación oficial del equipo 'CF Vilanova del Camí' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Golden State Guarros Alineación oficial del equipo 'Golden State Guarros' en el partido 3 - 0 CF Vilanova del Camí Alineación oficial del equipo 'CF Vilanova del Camí' en el partido
Tiene mala suerte 2.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Golden State Guarros

Goles Goles

  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Guarros va ser Marcel Berta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): El Guarros ho intentava per la dreta per mitjà de Alberto Carandil, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Matey Avdzhiyski es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Matey Avdzhiyski de Guarros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

CF Vilanova del Camí

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ignacio Sáez ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Dani Artés de Vilanova, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 10, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): David Masoni va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 19, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Antonio Martínez va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 218 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Vilanova Danny Trennaman quasi marca al minut 27 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Amitxis Gorta l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 261 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 87 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Amitxis Gorta va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, David Masoni de Vilanova es va guanyar la targeta groga merescudament.