Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Blyatman F.C. (1586496) - INTERNACIONAL DE ROZAS SSC (796253) » 726986248: T75/J9/VII

Liga 726986248 Información oficial sobre el partido 726986248 en Hattrick

06.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VII.572 (38608)

Blyatman F.C. Alineación oficial del equipo 'Blyatman F.C.' en el partido 5 - 0 INTERNACIONAL DE ROZAS SSC Alineación oficial del equipo 'INTERNACIONAL DE ROZAS SSC' en el partido
Salvo Masciadri (38') 1 - 0
Enrique Bohórquez (40') 2 - 0
Salvo Masciadri (55') 3 - 0
Salvo Masciadri (73') 4 - 0
José Ruiz Hernández (89') 5 - 0
Blyatman F.C. Alineación oficial del equipo 'Blyatman F.C.' en el partido 5 - 0 INTERNACIONAL DE ROZAS SSC Alineación oficial del equipo 'INTERNACIONAL DE ROZAS SSC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Blyatman F.C. Alineación oficial del equipo 'Blyatman F.C.' en el partido 6 - 0 INTERNACIONAL DE ROZAS SSC Alineación oficial del equipo 'INTERNACIONAL DE ROZAS SSC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Blyatman F.C.

Goles Goles

  • 124 Minuto 38 (Gol de penalti): Blyatman va posar-se per davant 1 - 0 al minut 38, quan Salvo Masciadri va llançar una pena màxima perfectament.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Blyatman va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Enrique Bohórquez va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 55 (Gol por la derecha): Blyatman va aconseguir el 3 - 0 quan Salvo Masciadri va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 130 Minuto 73 (Gol de falta): Als 73 minuts, Salvo Masciadri va ampliar l'avantatge de Blyatman amb un 4 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Blyatman pel centre va donar un gran resultat: el gol de José Ruiz Hernández va posar el 5 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 6 (Ocasión de falta): Amb 6 minuts disputats, Salvo Masciadri gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Jesús Carbón va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 216 Minuto 14 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Ovidiu Nicolin va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Salvo Masciadri, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Blyatman va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Sebastián Cáceres va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jesús Carbón.
  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del INTERNACIONAL. La jugada d'estratègia del Blyatman per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Sergio Guardado va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jesús Carbón al minut 68 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Cristian Mediero va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, Salvo Masciadri gairebé va marcar per a Blyatman des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

INTERNACIONAL DE ROZAS SSC

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Rodrigo Astray va poder marcar per a INTERNACIONAL en un servei de cantonada picat per en José Dorarán quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José Dorarán de INTERNACIONAL amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.