Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FCMambo (794443) - INTERNACIONAL DE ROZAS SSC (796253) » 726986238: T75/J7/VII

Liga 726986238 Información oficial sobre el partido 726986238 en Hattrick

23.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VII.572 (38608)

Laredo Benny Team Alineación oficial del equipo 'Laredo Benny Team' en el partido 1 - 0 INTERNACIONAL DE ROZAS SSC Alineación oficial del equipo 'INTERNACIONAL DE ROZAS SSC' en el partido
Roy Agudo (43') 1 - 0
Laredo Benny Team Alineación oficial del equipo 'Laredo Benny Team' en el partido 1 - 0 INTERNACIONAL DE ROZAS SSC Alineación oficial del equipo 'INTERNACIONAL DE ROZAS SSC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Laredo Benny Team Alineación oficial del equipo 'Laredo Benny Team' en el partido 2 - 1 INTERNACIONAL DE ROZAS SSC Alineación oficial del equipo 'INTERNACIONAL DE ROZAS SSC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,4 % 1,5 % 14,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Laredo Benny Team

Goles Goles

  • 124 Minuto 43 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 43 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Roy Agudo. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Gracián Raxo del Laredo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Veselin Súrbakov! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Juan Carlos Vicioso, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Marco Antonio Pico. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Carlos Vicioso de Laredo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Veselin Súrbakov es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): Al minut 83, Ivan Juvinyà de Laredo va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

INTERNACIONAL DE ROZAS SSC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de INTERNACIONAL va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a 郭 (Guo) 勇兴 (Yongxing), que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): El INTERNACIONAL va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 43, però en Miguel Guzmán Pérez va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 236 Minuto 53 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Veselin Súrbakov no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en 郭 (Guo) 勇兴 (Yongxing) estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 262 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Miguel Guzmán Pérez per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 74, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 263 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Chimo Madrid sol davant la porteria al minut 84, però la seva rematada va ser molt fluixa.