Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FCBARCELONA0 (1578681) - Chichonera FC (1419020) » 726985908: T75/J8/VII

Liga 726985908 Información oficial sobre el partido 726985908 en Hattrick

30.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VII.566 (38602)

F. C. Torobravo Alineación oficial del equipo 'F. C. Torobravo' en el partido 0 - 2 Chichonera FC Alineación oficial del equipo 'Chichonera FC' en el partido
0 - 1 Manuel Elgucena (36')
0 - 2 Lino Sibaja (80')
F. C. Torobravo Alineación oficial del equipo 'F. C. Torobravo' en el partido 0 - 2 Chichonera FC Alineación oficial del equipo 'Chichonera FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F. C. Torobravo Alineación oficial del equipo 'F. C. Torobravo' en el partido 2 - 1 Chichonera FC Alineación oficial del equipo 'Chichonera FC' en el partido
Tiene mala suerte 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,0 % 2,2 % 15,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F. C. Torobravo

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Torobravo va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 10 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Paco Urtueta ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Gaxen Mariana va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 218 Minuto 49 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Macías Piña va entorpir al marcador d'en Joan Esteve Faixa per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Chichonera FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Manuel Elgucena que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Chichonera.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80, Chichonera va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Lino Sibaja, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Es duien 8 minuts de partit jugats quan Lino Sibaja va estar a punt de posar per davant a Chichonera amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Iván Rupérez va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): En Ángel María Pont va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39 Iván Rupérez va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Lino Sibaja, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Chichonera quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Cristiano Pancorbo va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Gonzalo Saavedra es va quedar sol davant del porter, al minut 85. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Argider Fontidueña.