Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Valdemorillo (31085) - Maclaerik cf (440222) » 726985412: T75/J10/VII

Liga 726985412 Información oficial sobre el partido 726985412 en Hattrick

13.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VII.557 (38593)

CD Valdemorillo Alineación oficial del equipo 'CD Valdemorillo' en el partido 4 - 2 Maclaerik cf Alineación oficial del equipo 'Maclaerik cf' en el partido
Carlos Martínez (20') 1 - 0
Ross Buttrose (35') 2 - 0
2 - 1 Unam Hamouti (70')
Dimitrios Tamamoulas (76') 3 - 1
Daniel Rakuschan (83') 4 - 1
4 - 2 Jorge Alberto Márquez Montes (84')
CD Valdemorillo Alineación oficial del equipo 'CD Valdemorillo' en el partido 4 - 2 Maclaerik cf Alineación oficial del equipo 'Maclaerik cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
CD Valdemorillo Alineación oficial del equipo 'CD Valdemorillo' en el partido 2 - 4 Maclaerik cf Alineación oficial del equipo 'Maclaerik cf' en el partido
Tiene suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,5 % 2,5 % 81,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Valdemorillo

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Valde va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 20 Carlos Martínez va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Valde va augmentar la diferència quan Ross Buttrose no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 105 Minuto 76 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Ross Buttrose va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Dimitrios Tamamoulas va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Valde posava el marcador 3 a 1.
  • 134 Minuto 83 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Valde i així augmentar el marcador a 4 - 1 als 83 minuts de joc. Mentre en Daniel Rakuschan el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Pascal Aulock de Valde va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Rick Prouty va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Maclaerik cf

Goles Goles

  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Valde. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Unam Hamouti la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Maclaerik es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 70.
  • 152 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84, Maclaerik va reduir l'avantatge rival a 4 - 2, quan Jorge Alberto Márquez Montes va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 11 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Francisco Dalza va ser clau en la jugada d'atac de Maclaerik al minut 11, quan ell mateix va fer una passada brutal a Ramón José Gastón, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 261 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Maclaerik va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Ramón José Gastón es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 250 Minuto 81 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Maclaerik van pujar a rematar. Però en Chusé Pons Plana la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.
  • 251 Minuto 88 (Ocasión por el centro): En 尤 (You) 宇风 (Yufeng) va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Guido Zizzari.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Chusé Pons Plana de Maclaerik va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Antonio Ruiz Gutiérrez de Maclaerik amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.