Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ÉCHE O QUE HAI! (1584898) - Der verlorene Spanier' Team (1578360) » 726985403: T75/J8/VII

Liga 726985403 Información oficial sobre el partido 726985403 en Hattrick

30.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VII.557 (38593)

ÉCHE O QUE HAI! Alineación oficial del equipo 'ÉCHE O QUE HAI!' en el partido 0 - 6 Der verlorene Spanier' Team Alineación oficial del equipo 'Der verlorene Spanier' Team' en el partido
0 - 1 麦 (Mai) 恒明 (Hengming) (4')
0 - 2 Edgar Kołaczyński (5')
0 - 3 Mamyt Marlis Uulu (21')
0 - 4 Eduardo Jorge Silva (34')
0 - 5 Bart Lebrac (35')
0 - 6 Mamyt Marlis Uulu (38')
ÉCHE O QUE HAI! Alineación oficial del equipo 'ÉCHE O QUE HAI!' en el partido 0 - 6 Der verlorene Spanier' Team Alineación oficial del equipo 'Der verlorene Spanier' Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ÉCHE O QUE HAI! Alineación oficial del equipo 'ÉCHE O QUE HAI!' en el partido 0 - 4 Der verlorene Spanier' Team Alineación oficial del equipo 'Der verlorene Spanier' Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ÉCHE O QUE HAI!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): En Adama Pernía va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Abel Amaya de echocai amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Der verlorene Spanier' Team

Goles Goles

  • 139 Minuto 4 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de 麦 (Mai) 恒明 (Hengming)! Un inimaginable dribbling sobre Edu Tomás va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 0 - 1 per a verlorene.
  • 183 Minuto 5 (Gol por la derecha): Edgar Kołaczyński va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 182 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Mamyt Marlis Uulu, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Eduardo Jorge Silva va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 138 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): En Edgar Kołaczyński va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Bart Lebrac la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 5 al marcador.
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38, un xut de Mamyt Marlis Uulu des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 6 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Després de 11 minuts, Salvatore Petrozzi va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Juan Manuel Magán va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en 麦 (Mai) 恒明 (Hengming) al minut 55, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): 麦 (Mai) 恒明 (Hengming) de verlorene va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 67 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72, el verlorene va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Edgar Kołaczyński s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): verlorene quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Eduardo Jorge Silva va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eduardo Jorge Silva.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 麦 (Mai) 恒明 (Hengming) de verlorene va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.