Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tuerce botas CF (491779) - Terracita (1418108) » 726984511: T75/J9/VII

Liga 726984511 Información oficial sobre el partido 726984511 en Hattrick

06.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VII.541 (38577)

Tuerce botas CF Alineación oficial del equipo 'Tuerce botas CF' en el partido 0 - 4 Terracita Alineación oficial del equipo 'Terracita' en el partido
0 - 1 Abelardo Sujuz (11')
0 - 2 Eudald Gussinyer (23')
0 - 3 Gumersindo Tello (41')
0 - 4 Abelardo Sujuz (62')
Tuerce botas CF Alineación oficial del equipo 'Tuerce botas CF' en el partido 0 - 4 Terracita Alineación oficial del equipo 'Terracita' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Tuerce botas CF Alineación oficial del equipo 'Tuerce botas CF' en el partido 1 - 3 Terracita Alineación oficial del equipo 'Terracita' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,4 % 0,5 % 90,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tuerce botas CF

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 57 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Velasco Escajadillo va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Raúl Alacid rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raúl Alacid de Tuerce es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Àngel Tenas.
  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Velasco Escajadillo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Terracita

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Abelardo Sujuz va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 118 Minuto 23 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 23, Julio Martín Benítez va pentinar un córner cap al segon pal que Eudald Gussinyer va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.
  • 143 Minuto 41 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Terracita va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Gumersindo Tello, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 3.
  • 182 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 62 de partit va donar a Terracita l'avantatge per 0 - 4. Abelardo Sujuz en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 30, el Terracita estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Eudald Gussinyer va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 285 Minuto 63 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Terracita van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Juan José Filera, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, el Terracita va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Eudald Gussinyer s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hugo Iguarán de Terracita va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.