Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ighdracyl (988037) - RAIMON ESP (992047) » 726984034: T75/J2/VII

Liga 726984034 Información oficial sobre el partido 726984034 en Hattrick

17.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VII.533 (38569)

Dolça&Lola Alineación oficial del equipo 'Dolça&Lola' en el partido 1 - 1 RAIMON ESP Alineación oficial del equipo 'RAIMON ESP' en el partido
Manuel Iturriospe (78') 1 - 0
1 - 1 Francisco Endemaño (79')
Dolça&Lola Alineación oficial del equipo 'Dolça&Lola' en el partido 1 - 1 RAIMON ESP Alineación oficial del equipo 'RAIMON ESP' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Dolça&Lola Alineación oficial del equipo 'Dolça&Lola' en el partido 3 - 2 RAIMON ESP Alineación oficial del equipo 'RAIMON ESP' en el partido
Tiene mala suerte 2.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,8 % 8,6 % 22,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dolça&Lola

Goles Goles

  • 123 Minuto 78 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 78 gràcies a la jugada de Manuel Iturriospe, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Dolça&Lola va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Lorenzo Peñarrubia va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Carlos Mayor Núñez.
  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): En Salvador Valea va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Dolça&Lola va estar a punt de posar-se per davant al minut 26 però Miquel Mayné va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 218 Minuto 75 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Dolça&Lola Diego Velaostegui quasi marca al minut 75 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Iluro Berridi l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Óscar Chocho es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

RAIMON ESP

Goles Goles

  • 162 Minuto 79 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 79, quan Francisco Endemaño va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Ignacio Viñales, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 4 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 270 Minuto 30 (Ocasión de falta): Gonzalo de Caamaño va xutar magistralment una falta al minut 30 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 270 Minuto 48 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a RAIMON al minut 48, però el xut de Gonzalo de Caamaño va topar amb la tanca defensiva.
  • 270 Minuto 52 (Ocasión de falta): El RAIMON va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 52 amb un llançament de falta perillós. En Gonzalo de Caamaño però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Juli Castany ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fernando Domingotegui de RAIMON la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.