Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

APEX XD (435595) - los piedraseca (1458470) » 726984002: T75/J8/VII

Liga 726984002 Información oficial sobre el partido 726984002 en Hattrick

30.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VII.532 (38568)

APEX XD Alineación oficial del equipo 'APEX XD' en el partido 2 - 2 CD JACA GUESCA AARGOBNES Alineación oficial del equipo 'CD JACA GUESCA AARGOBNES' en el partido
0 - 1 Òscar Sisternes (13')
Juan Ciscar (80') 1 - 1
1 - 2 Lluís Xavier Reynalt (81')
Xinés Reguera (87') 2 - 2
APEX XD Alineación oficial del equipo 'APEX XD' en el partido 2 - 2 CD JACA GUESCA AARGOBNES Alineación oficial del equipo 'CD JACA GUESCA AARGOBNES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
APEX XD Alineación oficial del equipo 'APEX XD' en el partido 2 - 0 CD JACA GUESCA AARGOBNES Alineación oficial del equipo 'CD JACA GUESCA AARGOBNES' en el partido
Tiene un resultado normal 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

APEX XD

Goles Goles

  • 114 Minuto 80 (Gol de penalti): Al minut 80, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Juan Ciscar no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.
  • 109 Minuto 81 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Albert Treig es va complicar la vida al minut 81 intentant esquivar Lluís Xavier Reynalt en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del AARGOBNES, va robar-li la pilota i va marcar el 1 - 2 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del AARGOBNES. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Xinés Reguera la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del APEX es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 2 arribava al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85, Adrián Ruzo quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Xinés Reguera va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de APEX se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

CD JACA GUESCA AARGOBNES

Goles Goles

  • 186 Minuto 13 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de AARGOBNES va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Òscar Sisternes.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Delmiro Ruiz de Zarzosa, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 40 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. AARGOBNES va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 239 Minuto 79 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Emilio Ruiz del Pino va servir per deixar enrere el gegant Esteban Prudencio al minut 79, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Chema Serrat de AARGOBNES va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Delmiro Ruiz de Zarzosa de AARGOBNES la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.