Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Sancochos (797652) - Atleticos Moskoskayas (433789) » 726983357: T75/J1/VII

Liga 726983357 Información oficial sobre el partido 726983357 en Hattrick

10.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VII.521 (38557)

Los Sancochos Alineación oficial del equipo 'Los Sancochos' en el partido 0 - 1 Atleticos Moskoskayas Alineación oficial del equipo 'Atleticos Moskoskayas' en el partido
0 - 1 Larry Truss (70')
Los Sancochos Alineación oficial del equipo 'Los Sancochos' en el partido 0 - 1 Atleticos Moskoskayas Alineación oficial del equipo 'Atleticos Moskoskayas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Sancochos Alineación oficial del equipo 'Los Sancochos' en el partido 1 - 2 Atleticos Moskoskayas Alineación oficial del equipo 'Atleticos Moskoskayas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,2 % 8,0 % 69,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Sancochos

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 65 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Juan José Jiménez va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en José Ángel Mira rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Franco Montanari de Sancochos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergio Cepeda de Sancochos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 56 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Sergio Cepeda se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Atleticos Moskoskayas

Goles Goles

  • 186 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Moskoskayas amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Larry Truss, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 0 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Mihail Scurtu va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 62, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jorge Guecho va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): Moskoskayas van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 85, però el xut de Delmiro Oliver des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Józef Słabiński de Moskoskayas es va guanyar la targeta groga merescudament.