Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vanderley a la pista (776357) - SPORT CLUB ZULIA (117959) » 726981246: T75/J5/VII

Liga 726981246 Información oficial sobre el partido 726981246 en Hattrick

09.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VII.483 (38519)

Vanderley a la pista Alineación oficial del equipo 'Vanderley a la pista' en el partido 2 - 0 SPORT CLUB ZULIA Alineación oficial del equipo 'SPORT CLUB ZULIA' en el partido
Jordi Monés (14') 1 - 0
Mikel Velamines (70') 2 - 0
Vanderley a la pista Alineación oficial del equipo 'Vanderley a la pista' en el partido 2 - 0 SPORT CLUB ZULIA Alineación oficial del equipo 'SPORT CLUB ZULIA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Vanderley a la pista Alineación oficial del equipo 'Vanderley a la pista' en el partido 3 - 1 SPORT CLUB ZULIA Alineación oficial del equipo 'SPORT CLUB ZULIA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vanderley a la pista

Goles Goles

  • 106 Minuto 14 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 14 i semblava que Vanderley desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Jordi Monés va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 0 per als visitants.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Vanderley va aconseguir el 2 - 0 quan Mikel Velamines va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): En Mikel Velamines, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 207 Minuto 73 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Adrián Monreal va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Adrián Monreal gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Oriol Català va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mikel Velamines de Vanderley la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mikel Velamines es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Adrián Monreal de Vanderley es va guanyar la targeta groga merescudament.

SPORT CLUB ZULIA

Ocasiones Ocasiones

  • 264 Minuto 15 (Ocasión de penalti): En Victor-Lucian Grigor va llençar un penal al minut 15. La pilota va anar al pal i el rebot va anar als peus del mateix llançador que al primer toc va introduir la pilota a la porteria. L'àrbitre però, tal com marca el reglament, no va donar validesa al gol.
  • 290 Minuto 32 (Ocasión de falta): En Jordi Terensi va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.