Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cosmos c. f. (1332138) - Team Ferrari Llorca F.C (489103) » 726981198: T75/J7/VII

Liga 726981198 Información oficial sobre el partido 726981198 en Hattrick

23.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VII.482 (38518)

cosmos c. f. Alineación oficial del equipo 'cosmos c. f. ' en el partido 4 - 0 Team Ferrari Llorca F.C Alineación oficial del equipo 'Team Ferrari Llorca F.C' en el partido
Hans Dalben (20') 1 - 0
Salim Bonta (63') 2 - 0
Melcior Arnal (65') 3 - 0
Robert Bergqvist (67') 4 - 0
cosmos c. f. Alineación oficial del equipo 'cosmos c. f. ' en el partido 4 - 0 Team Ferrari Llorca F.C Alineación oficial del equipo 'Team Ferrari Llorca F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
cosmos c. f. Alineación oficial del equipo 'cosmos c. f. ' en el partido 2 - 0 Team Ferrari Llorca F.C Alineación oficial del equipo 'Team Ferrari Llorca F.C' en el partido
Tiene suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cosmos c. f.

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Hans Dalben va donar a cosmos un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): cosmos va augmentar la diferència quan Salim Bonta no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): En Melcior Arnal va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de cosmos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Robert Bergqvist progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 32 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Gastón Tomás Polverigiani va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Rowendy Rigaud va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 218 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner peinado): Hans Dalben quasi marca en una jugada assajada de córner que Antero Cortes havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del cosmos van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Armin Wiedek, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antero Cortes de cosmos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Team Ferrari Llorca F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 62 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Antero Cortes va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Ferrari, l'equip va recuperar la pilota al minut 78 i va contraatacar. En Craig Magennis va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jean-Pierre Falcone.