Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Recesa (121980) - Arch Enemy F.C. (1436003) » 726980531: T75/J8/VII

Liga 726980531 Información oficial sobre el partido 726980531 en Hattrick

30.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VII.470 (38506)

Recesa Alineación oficial del equipo 'Recesa' en el partido 4 - 1 Arch Enemy F.C. Alineación oficial del equipo 'Arch Enemy F.C.' en el partido
0 - 1 Jean-Romain Berto (29')
Mari Dekkers (35') 1 - 1
Ignacio Discepolo (74') 2 - 1
Ireneusz Ceberek (76') 3 - 1
Giuseppe Besenzon (90') 4 - 1
Recesa Alineación oficial del equipo 'Recesa' en el partido 4 - 1 Arch Enemy F.C. Alineación oficial del equipo 'Arch Enemy F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Recesa Alineación oficial del equipo 'Recesa' en el partido 5 - 0 Arch Enemy F.C. Alineación oficial del equipo 'Arch Enemy F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Recesa

Goles Goles

  • 113 Minuto 35 (Gol por la derecha): Després de 35 minuts de partit, Mari Dekkers igualava per Recesa en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 121 Minuto 74 (Gol por el centro): Recesa va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 74 Ignacio Discepolo va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Recesa va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ireneusz Ceberek progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Giuseppe Besenzon es va introduir dins la defensa central al minut 90, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 31 minuts, en Nacho González no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Sigismundo Ramos Brugarolas va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Recesa se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42 es va veure una gran oportunitat per a Recesa per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Lucián Torrego, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Recesa per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 44, quan Giuseppe Besenzon va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 54 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sigismundo Ramos Brugarolas va estar a punt d'acabar en gol al minut 54, però el porter visitant Herbert de Vocht va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Recesa va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Nacho González en un 1 contra 1 amb el porter Herbert de Vocht, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fanis Charnidis de Recesa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ireneusz Ceberek es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lucián Torrego de Recesa amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sigismundo Ramos Brugarolas de Recesa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Arch Enemy F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): Knudt Jancker va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Enemy, Jean-Romain Berto, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Enemy van sortir al contraatac amb encert al minut 32, però Nikos Macheritsas no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 215 Minuto 44 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en 贝 (Bei) 贤 (Xian) va rebre molts aplaudiments. Al minut 44 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Damoun Esmaeilvand de Enemy va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.