Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Charro&Co SAD (47541) - El Gran Rey (122601) » 726980028: T75/J8/VII

Liga 726980028 Información oficial sobre el partido 726980028 en Hattrick

30.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VII.461 (38497)

Charro&Co SAD Alineación oficial del equipo 'Charro&Co SAD' en el partido 2 - 0 El Gran Rey Alineación oficial del equipo 'El Gran Rey' en el partido
Alberto Sánchez Cruz (22') 1 - 0
Alberto Sánchez Cruz (38') 2 - 0
Charro&Co SAD Alineación oficial del equipo 'Charro&Co SAD' en el partido 2 - 0 El Gran Rey Alineación oficial del equipo 'El Gran Rey' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Charro&Co SAD Alineación oficial del equipo 'Charro&Co SAD' en el partido 4 - 0 El Gran Rey Alineación oficial del equipo 'El Gran Rey' en el partido
Tiene mala suerte 3.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Charro&Co SAD

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Charro&Co va ser Alberto Sánchez Cruz.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): En Alberto Sánchez Cruz de Charro&Co va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Víctor Alcaide de Charro&Co va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): Charro&Co van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 85, però Fernando Riera va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Fernando Riera, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Gran. La jugada d'estratègia del Charro&Co per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Rauno Hyrkäs va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Víctor Alcaide de Charro&Co amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

El Gran Rey

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Iván Bustamante va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 253 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Iván Bustamante quasi redueix la diferència al marcador al minut 51, però una gran estirada d'en Daniel Cassú va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 251 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Lohitzün Lirraitegi va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 205 Minuto 86 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Roque Vito va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Alberto Carvajal, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jaime Granero.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alejandro Vandelvira de Gran va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rafael Fuentes Campos de Gran es va guanyar la targeta groga merescudament.