Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Special Nacho's (1338205) - Charro&Co SAD (47541) » 726980003: T75/J2/VII

Liga 726980003 Información oficial sobre el partido 726980003 en Hattrick

17.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VII.461 (38497)

GIRONA ES EUROPEA Alineación oficial del equipo 'GIRONA ES EUROPEA' en el partido 3 - 2 Charro&Co SAD Alineación oficial del equipo 'Charro&Co SAD' en el partido
Hipolito Aribau (23') 1 - 0
Ouweis Rabah Bouëzizi (27') 2 - 0
Baldiri Esquerda (35') 3 - 0
3 - 1 Manuel Santos (36')
3 - 2 Manuel Santos (81')
GIRONA ES EUROPEA Alineación oficial del equipo 'GIRONA ES EUROPEA' en el partido 3 - 2 Charro&Co SAD Alineación oficial del equipo 'Charro&Co SAD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
GIRONA ES EUROPEA Alineación oficial del equipo 'GIRONA ES EUROPEA' en el partido 1 - 3 Charro&Co SAD Alineación oficial del equipo 'Charro&Co SAD' en el partido
Tiene suerte 0.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,3 % 0,8 % 87,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GIRONA ES EUROPEA

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23 els aficionats van embogir quan en Hipolito Aribau va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de EUROPEA.
  • 140 Minuto 27 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el EUROPEA va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Ouweis Rabah Bouëzizi aconseguint el 2 - 0.
  • 106 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Baldiri Esquerda va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 35, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del EUROPEA, mentre ja celebrava el 3 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de EUROPEA va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Sergio Sibaja, però el porter rival va fer una gran aturada.

Charro&Co SAD

Goles Goles

  • 153 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36, Manuel Santos va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Charro&Co en aconseguir el 3 - 1.
  • 118 Minuto 81 (Gol evento especial córner peinado): En Luis Matas entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Charro&Co, un peu providencial d'en Manuel Santos va situar el 3-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 38 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Pablo Lería Gil amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 253 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Pablo Granda quasi redueix la diferència al marcador al minut 73, però una gran estirada d'en Ignacio Busquier va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 260 Minuto 89 (Ocasión de falta): El jugador visitant Víctor Martín Muñoz va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 89 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 40 (Tarjeta roja directa): Al minut 40 en Víctor Alcaide va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.