Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BACELONA CIUDAD LLENA TIBURONES (122309) - The Special Nacho's (1338205) » 726979999: T75/J1/VII

Liga 726979999 Información oficial sobre el partido 726979999 en Hattrick

10.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VII.461 (38497)

BACELONA CIUDAD LLENA TIBURONES Alineación oficial del equipo 'BACELONA CIUDAD LLENA TIBURONES' en el partido 2 - 1 GIRONA ES EUROPEA Alineación oficial del equipo 'GIRONA ES EUROPEA' en el partido
Juanma Erbeta (50') 1 - 0
Gonzalo Teruel (55') 2 - 0
2 - 1 Hipolito Aribau (67')
BACELONA CIUDAD LLENA TIBURONES Alineación oficial del equipo 'BACELONA CIUDAD LLENA TIBURONES' en el partido 2 - 1 GIRONA ES EUROPEA Alineación oficial del equipo 'GIRONA ES EUROPEA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
BACELONA CIUDAD LLENA TIBURONES Alineación oficial del equipo 'BACELONA CIUDAD LLENA TIBURONES' en el partido 3 - 2 GIRONA ES EUROPEA Alineación oficial del equipo 'GIRONA ES EUROPEA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,6 % 26,4 % 27,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BACELONA CIUDAD LLENA TIBURONES

Goles Goles

  • 123 Minuto 50 (Gol por la derecha): TIBURONES s'avançava al marcador al minut 50, després d'un rebot que va caçar en Juanma Erbeta per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 134 Minuto 55 (Gol de penalti): Gonzalo Teruel va augmentar la diferència de TIBURONES a 2 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Julio Lanza! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Víctor De Armas va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de TIBURONES se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): En Julio Lanza es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El TIBURONES ho intentava per la dreta per mitjà de Juan Carlos Abadía, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Villacanes de TIBURONES es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 59 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Villacanes de TIBURONES va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

GIRONA ES EUROPEA

Goles Goles

  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del TIBURONES. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Hipolito Aribau la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del EUROPEA es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 67.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): EUROPEA va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 33, quan Ouweis Rabah Bouëzizi va quedar-se sol davant el porter Sergio Allueva, però aquest va poder aturar el xut.
  • 218 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Rene Rössner va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Aarón Arroxo rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 69 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Hipolito Aribau després que el jugador de EUROPEA li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.