Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cacahuete F.C (435234) - Marítimo de Oeste (1434325) » 726979236: T75/J6/VII

Liga 726979236 Información oficial sobre el partido 726979236 en Hattrick

16.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VII.447 (38483)

Cacahuete F.C Alineación oficial del equipo 'Cacahuete F.C' en el partido 0 - 4 Marítimo de Oeste Alineación oficial del equipo 'Marítimo de Oeste' en el partido
0 - 1 Moisés Calhorda (5')
0 - 2 Pepelu Casadeval (6')
0 - 3 Sergi Banaclocha (65')
0 - 4 Moisés Calhorda (89')
Cacahuete F.C Alineación oficial del equipo 'Cacahuete F.C' en el partido 0 - 4 Marítimo de Oeste Alineación oficial del equipo 'Marítimo de Oeste' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cacahuete F.C Alineación oficial del equipo 'Cacahuete F.C' en el partido 1 - 2 Marítimo de Oeste Alineación oficial del equipo 'Marítimo de Oeste' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,2 % 0,6 % 89,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cacahuete F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Cacahuete va estar a punt d'arribar en un córner. En Andy Bindl va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

Marítimo de Oeste

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Passats 5 minuts de partit, MdO es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Moisés Calhorda es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 6 (Gol por el centro): Pepelu Casadeval de MdO va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 6. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 65 (Gol por la derecha): Al 65 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a MdO augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Sergi Banaclocha es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 142 Minuto 89 (Gol de contra por la izquierda): En Moisés Calhorda va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 4. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Heino Dienes-Janocki de MdO, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 3, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 283 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Després de 26 minuts, Pepelu Casadeval va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Laratz Oñatz va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Otto Zöttl quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Laratz Oñatz, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 284 Minuto 77 (Ocasión de penalti): Desgraciadament per a MdO, Pepelu Casadeval va fallar un penal al minut 77, cosa que no va agradar gens a l'entrenador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Heino Dienes-Janocki de MdO amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Moisés Calhorda de MdO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.