Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DentudoNapion FC (315011) - MOVISTAR SALAMANCA CF (1371064) » 726977214: T75/J5/VII

Liga 726977214 Información oficial sobre el partido 726977214 en Hattrick

09.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VII.411 (38447)

DentudoNapion FC Alineación oficial del equipo 'DentudoNapion FC' en el partido 6 - 0 MOVISTAR SALAMANCA CF Alineación oficial del equipo 'MOVISTAR SALAMANCA CF' en el partido
Renato Pietro Verolino (15') 1 - 0
Irwin Chopin (28') 2 - 0
Sergio Gleu (35') 3 - 0
Irwin Chopin (62') 4 - 0
Bill Castillo (70') 5 - 0
Irwin Chopin (84') 6 - 0
DentudoNapion FC Alineación oficial del equipo 'DentudoNapion FC' en el partido 6 - 0 MOVISTAR SALAMANCA CF Alineación oficial del equipo 'MOVISTAR SALAMANCA CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
DentudoNapion FC Alineación oficial del equipo 'DentudoNapion FC' en el partido 5 - 0 MOVISTAR SALAMANCA CF Alineación oficial del equipo 'MOVISTAR SALAMANCA CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DentudoNapion FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): DentudoNapion, atacant per l'esquerra al minut 15, va aprofitar el magnífic llançament de Renato Pietro Verolino per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 132 Minuto 28 (Gol por la izquierda): En Irwin Chopin de DentudoNapion va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Amb 35 minuts jugats, en Sergio Gleu va augmentar l'avantatge de DentudoNapion a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de DentudoNapion a 4 - 0. Irwin Chopin va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): DentudoNapion va augmentar la diferència quan Bill Castillo no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 0.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Irwin Chopin, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 0 per a DentudoNapion.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): El jugador local Polo Padilla per poc que no incrementa el marcador al minut 21. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però 米 (Mi) 航生 (Hangsheng) va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Juan Pedro Portabales. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 32 (Tarjeta roja directa): Al minut 32 en José Eduardo Uriguen va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

MOVISTAR SALAMANCA CF

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 22, un contraatac del SALAMANCA no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Ainhiz Madoño perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 239 Minuto 65 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Joan Enric Moragues va servir per deixar enrere el gegant Sergio Gleu al minut 65, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): En Gonzalo Velo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 290 Minuto 82 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en Anicetu Vidaurreta era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 82. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ouweis Rabah Bouihiri.