Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ars-Magica (117922) - Corbera City (991245) » 726975265: T75/J8/VII

Liga 726975265 Información oficial sobre el partido 726975265 en Hattrick

30.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VII.376 (38412)

Ars-Magica Alineación oficial del equipo 'Ars-Magica' en el partido 4 - 1 Corbera City Alineación oficial del equipo 'Corbera City' en el partido
Željko Veledar (22') 1 - 0
Eilo Bikondo (28') 2 - 0
Eilo Bikondo (33') 3 - 0
3 - 1 Benjamín Pardo García (47')
Ramón Velloso (67') 4 - 1
Ars-Magica Alineación oficial del equipo 'Ars-Magica' en el partido 4 - 1 Corbera City Alineación oficial del equipo 'Corbera City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Ars-Magica Alineación oficial del equipo 'Ars-Magica' en el partido 8 - 0 Corbera City Alineación oficial del equipo 'Corbera City' en el partido
Es un cenizo 7.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ars-Magica

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22 els aficionats van embogir quan en Željko Veledar va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Ars-Magica.
  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Eilo Bikondo, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): Amb 33 minuts jugats, en Eilo Bikondo va augmentar l'avantatge de Ars-Magica a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ramón Velloso va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 26 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Loic Winnelinckx va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Ludovico Arcontilli per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 230 Minuto 63 (Ocasión de falta): En Frédéric Damerval es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): En Giulio Galeandro, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El Ars-Magica ho intentava per la dreta per mitjà de Ramón Velloso, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, Loic Winnelinckx gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Antonio Nin Novoa va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 68, Loic Winnelinckx de Ars-Magica va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Corbera City

Goles Goles

  • 119 Minuto 47 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Marin Constantin va treure un córner llarg cap al segon pal que en Benjamín Pardo García, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 3 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jordi Roca de Corbera es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 55 (Tarjeta roja directa): Al minut 55, Nikolau Estibaliz de Corbera va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.