Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

estamos perdidos (310738) - Goat Danger FC (779969) » 726974366: T75/J7/VII

Liga 726974366 Información oficial sobre el partido 726974366 en Hattrick

23.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VII.360 (38396)

NafarroaCAO Alineación oficial del equipo 'NafarroaCAO' en el partido 4 - 1 Goat Danger FC Alineación oficial del equipo 'Goat Danger FC' en el partido
Víctor Maura (19') 1 - 0
Joan Carles Aimar (27') 1 - 1
Bernardino Escamilla (39') 2 - 1
Mariano Porcel (48') 3 - 1
Bernardino Escamilla (84') 4 - 1
NafarroaCAO Alineación oficial del equipo 'NafarroaCAO' en el partido 4 - 1 Goat Danger FC Alineación oficial del equipo 'Goat Danger FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
NafarroaCAO Alineación oficial del equipo 'NafarroaCAO' en el partido 4 - 1 Goat Danger FC Alineación oficial del equipo 'Goat Danger FC' en el partido
Tiene un resultado normal 4.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,3 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NafarroaCAO

Goles Goles

  • 118 Minuto 19 (Gol evento especial córner peinado): Roger Roig va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de NafarroaCAO, Víctor Maura, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 125 Minuto 27 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 1 - 1 el va marcar Joan Carles Aimar a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!
  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): NafarroaCAO, atacant per l'esquerra al minut 39, va aprofitar el magnífic llançament de Bernardino Escamilla per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 130 Minuto 48 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Mariano Porcel va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 48 el resultat passava a ser de 3 - 1.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de NafarroaCAO a 4 - 1. Bernardino Escamilla va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 8 (Ocasión de falta): Mariano Porcel quasi dona a NafarroaCAO l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de NafarroaCAO, l'equip va recuperar la pilota al minut 21 i va contraatacar. En Mariano Porcel va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): En Abdelouassi Marwani es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Daniel Ruiz va estar a punt de sentenciar el partit al minut 53, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): NafarroaCAO van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 57, però el xut de Leopoldo Jacinto Medina Torres des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Leopoldo Jacinto Medina Torres una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 85, però una magnífica aturada de Àngel Rafel va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Goat Danger FC

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Daniel Ulloa ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 262 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 20, en un 1 contra 1 amb el porter, però Jorge Ríos López va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Tomás Vierzón des de l'esquerra.
  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Danger va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Tomás Vierzón, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Antonio Martín va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 29, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jorge Ríos López va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Danger va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 30, quan Daniel Ulloa va quedar-se sol davant el porter Jorge Ríos López, però aquest va poder aturar el xut.
  • 263 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): El Danger creava perill des de la dreta al minut 47, però en Jorge Ríos López, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Pablo Sáenz Soto desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 253 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 56 en Tudor Bacoş va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Jorge Ríos López va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Xabi Arraiozena de Danger amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.