Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dragones SR (990229) - los humildes (1416093) » 726974092: T75/J8/VII

Liga 726974092 Información oficial sobre el partido 726974092 en Hattrick

30.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VII.355 (38391)

Dragones SR Alineación oficial del equipo 'Dragones SR' en el partido 3 - 1 los humildes Alineación oficial del equipo 'los humildes' en el partido
Alfonso Briñas (13') 1 - 0
Carlos Romañach (15') 2 - 0
2 - 1 Rafael Vidanía (29')
Jesús Horazqueta (59') 3 - 1
Dragones SR Alineación oficial del equipo 'Dragones SR' en el partido 3 - 1 los humildes Alineación oficial del equipo 'los humildes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Dragones SR Alineación oficial del equipo 'Dragones SR' en el partido 5 - 0 los humildes Alineación oficial del equipo 'los humildes' en el partido
Tiene mala suerte 4.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dragones SR

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Al minut 13 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Alfonso Briñas ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Dragones es posava per davant 1 a 0.
  • 132 Minuto 15 (Gol por la izquierda): En Carlos Romañach de Dragones va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Al minut 59, Dragones va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Jesús Horazqueta, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Mihail-Sebastian Nemeș va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Basam Naccache va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Al minut 18 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Alfonso Briñas de Dragones va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Víctor Jalón va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Alfonso Briñas, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Basam Naccache al minut 65 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Víctor Jalón va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): El jugador local Alfonso Briñas per poc que no incrementa el marcador al minut 69. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Basam Naccache va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Bestué de Dragones la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

los humildes

Goles Goles

  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 29, el humildes va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Rafael Vidanía, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de humildes va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Simeó Terrafeta, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 208 Minuto 37 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Rafael Vidanía de humildes va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Teodoro Carvalho que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 7, Uraitz Makibar de humildes va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mihai Scăunaş de humildes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.