Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

POCOYO F.C. (1338839) - Sierra Bezaniega (776994) » 726974044: T75/J10/VII

Liga 726974044 Información oficial sobre el partido 726974044 en Hattrick

13.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VII.354 (38390)

POCOYO F.C. Alineación oficial del equipo 'POCOYO F.C.' en el partido 1 - 6 Sierra Bezaniega Alineación oficial del equipo 'Sierra Bezaniega' en el partido
0 - 1 Charlie Thorcull (42')
0 - 2 Kevin Borza (79')
0 - 3 José Miguel Tey (82')
Enrique Cantos (83') 1 - 3
1 - 4 Pedro Santiesteban (84')
1 - 5 Mikael Blomtorp (85')
1 - 6 Pedro Santiesteban (90')
POCOYO F.C. Alineación oficial del equipo 'POCOYO F.C.' en el partido 1 - 6 Sierra Bezaniega Alineación oficial del equipo 'Sierra Bezaniega' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
POCOYO F.C. Alineación oficial del equipo 'POCOYO F.C.' en el partido 1 - 6 Sierra Bezaniega Alineación oficial del equipo 'Sierra Bezaniega' en el partido
Tiene un resultado normal 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,4 % 0,2 % 94,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

POCOYO F.C.

Goles Goles

  • 102 Minuto 83 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de POCOYO van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Enrique Cantos en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Enrique Cantos! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): En Antonio Antonaya va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Àngel Mariné va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de POCOYO se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 213 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Després de 47 minuts, Enrique Cantos va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 213 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Antonio Antonaya de POCOYO va intentar batre la porteria rival al minut 72 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Àngel Mariné de POCOYO amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 91 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Àngel Mariné de POCOYO per doble groga al minut 91.

Sierra Bezaniega

Goles Goles

  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Charlie Thorcull que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Bezaniega.
  • 118 Minuto 79 (Gol evento especial córner peinado): En Pedro Santiesteban entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Bezaniega, un peu providencial d'en Kevin Borza va situar el 0-2 al panell digital.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): José Miguel Tey de Bezaniega va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 82. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 84 de partit va donar a Bezaniega l'avantatge per 1 - 4. Pedro Santiesteban en va ser l'anotador.
  • 180 Minuto 85 (Gol de falta): Passaven 85 minuts quan en Mikael Blomtorp va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 1 - 5.
  • 183 Minuto 90 (Gol por la derecha): Pedro Santiesteban va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 6 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Bezaniega va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Miguel Treviño va desviar el xut final de Charlie Thorcull després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Rafael Trigo de Bezaniega va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 65 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.