Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Txantrea United (1431857) - Mugiwaras Team (1434956) » 726973696: T75/J7/VII

Liga 726973696 Información oficial sobre el partido 726973696 en Hattrick

23.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VII.348 (38384)

Txantrea United Alineación oficial del equipo 'Txantrea United' en el partido 1 - 2 Mugiwaras Team Alineación oficial del equipo 'Mugiwaras Team' en el partido
Marceli Modzelan (49') 1 - 0
1 - 1 Tomasz Filipkowski (74')
1 - 2 Eddie Mork (80')
Txantrea United Alineación oficial del equipo 'Txantrea United' en el partido 1 - 2 Mugiwaras Team Alineación oficial del equipo 'Mugiwaras Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Txantrea United Alineación oficial del equipo 'Txantrea United' en el partido 3 - 0 Mugiwaras Team Alineación oficial del equipo 'Mugiwaras Team' en el partido
Tiene mala suerte 2.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Txantrea United

Goles Goles

  • 137 Minuto 49 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Pim Charles va anar a parar al cap de Marceli Modzelan que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Txantrea el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Thushara De Abrew va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Txantrea se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Txantrea va estar a punt de posar-se per davant al minut 14 però Gavin Eagles va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Txantrea va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Thushara De Abrew va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Kirk Strathnairn.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Zsolt Pesti va estar a punt d'avançar els locals al minut 31 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Kirk Strathnairn al minut 60 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Pim Charles va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Passaven 70 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Hakim Kula va rematar alt.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): En Abelardo Ezquerra, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Txantrea va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 79 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Thushara De Abrew ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gavin Eagles de Txantrea va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Martin Váradi de Txantrea es va guanyar la targeta groga merescudament.

Mugiwaras Team

Goles Goles

  • 142 Minuto 74 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 74 minuts quan Tomasz Filipkowski va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 1 per a Mugiwaras.
  • 141 Minuto 80 (Gol de contra por el centro): Mugiwaras va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 80, quan Eddie Mork, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Mugiwaras va anar a parar a la dreta de l'atac on en Alessandro Maria Mastino, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Mugiwaras va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 29, quan Eddie Mork va quedar-se sol davant el porter Carlos Torres Ochoa, però aquest va poder aturar el xut.
  • 242 Minuto 61 (Ocasión de contra por la izquierda): Mugiwaras van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 61, però el xut de Timmy Steensels des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 261 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Benedetto Mengoni quasi aconsegueix empatar per Mugiwaras al minut 64, però Carlos Torres Ochoa va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): Hassan Bin-Byait va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Mugiwaras que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.