Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AD MAlasangre (1579890) - A.D. Huerta Otea (990677) » 726973172: T75/J2/VII

Liga 726973172 Información oficial sobre el partido 726973172 en Hattrick

17.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VII.339 (38375)

Nadal Team Alineación oficial del equipo 'Nadal Team' en el partido 1 - 0 A.D. Huerta Otea Alineación oficial del equipo 'A.D. Huerta Otea' en el partido
Benvingut Chalamanch (13') 1 - 0
Nadal Team Alineación oficial del equipo 'Nadal Team' en el partido 1 - 0 A.D. Huerta Otea Alineación oficial del equipo 'A.D. Huerta Otea' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nadal Team Alineación oficial del equipo 'Nadal Team' en el partido 2 - 1 A.D. Huerta Otea Alineación oficial del equipo 'A.D. Huerta Otea' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,5 % 9,5 % 23,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nadal Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Al minut 13 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Benvingut Chalamanch ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Nadal es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Gracián Breixas va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Nadal se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 239 Minuto 36 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Josep Orts va marxar de Julián Bajo Fernández en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Nadal van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Benvingut Chalamanch de Nadal va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Gracián Breixas va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79, Víctor Palmas gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Florentino Téllez Peña va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Carlos Gutiérrez de León, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El Nadal ho intentava per la dreta per mitjà de Marzal Gallegos, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

A.D. Huerta Otea

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25 Jaume Babitsch va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Paulo Ruiz va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 263 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Jaume Babitsch va encarar al porter al 68, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 262 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 77, en un 1 contra 1 amb el porter, però Paulo Ruiz va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Víctor Borràs des de l'esquerra.
  • 262 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Xervasio da Santamariña va fer una jugada per la banda esquerra, però Paulo Ruiz va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Casquero de Huerta va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Dani Puigpiqué de Huerta va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Víctor Borràs de Huerta es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.