Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zscherben Tsv (1461399) - UD Cuadrilatero (435799) » 726972907: T75/J6/VII

Liga 726972907 Información oficial sobre el partido 726972907 en Hattrick

16.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VII.334 (38370)

Zscherben Tsv Alineación oficial del equipo 'Zscherben Tsv' en el partido 0 - 1 UD Cuadrilatero Alineación oficial del equipo 'UD Cuadrilatero' en el partido
0 - 1 Txipi Alaña (83')
Zscherben Tsv Alineación oficial del equipo 'Zscherben Tsv' en el partido 0 - 1 UD Cuadrilatero Alineación oficial del equipo 'UD Cuadrilatero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Zscherben Tsv Alineación oficial del equipo 'Zscherben Tsv' en el partido 1 - 1 UD Cuadrilatero Alineación oficial del equipo 'UD Cuadrilatero' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,2 % 6,6 % 72,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zscherben Tsv

UD Cuadrilatero

Goles Goles

  • 170 Minuto 83 (Gol de falta): Cuadrilatero va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Txipi Alaña.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): En Maciej Trzcionkowski va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 25, quan en Vladan Dabetić va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Mariusz Piasecki de Cuadrilatero, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 34, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Cuadrilatero va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Maciej Trzcionkowski, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 272 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Vladan Dabetić, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 68 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Samson Wasembeck, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cuadrilatero va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Clint Cunningham, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.