Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Leroy Collins Team (30531) - Trevize's Team (1435635) » 726972806: T75/J9/VII

Liga 726972806 Información oficial sobre el partido 726972806 en Hattrick

06.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VII.332 (38368)

Leroy Collins Team Alineación oficial del equipo 'Leroy Collins Team' en el partido 4 - 0 Trevize's Team Alineación oficial del equipo 'Trevize's Team' en el partido
Salva Cabale (21') 1 - 0
Sergio 'Tarzan' Serna Cortes (71') 2 - 0
Salva Cabale (76') 3 - 0
Sergio 'Tarzan' Serna Cortes (81') 4 - 0
Leroy Collins Team Alineación oficial del equipo 'Leroy Collins Team' en el partido 4 - 0 Trevize's Team Alineación oficial del equipo 'Trevize's Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Leroy Collins Team Alineación oficial del equipo 'Leroy Collins Team' en el partido 2 - 0 Trevize's Team Alineación oficial del equipo 'Trevize's Team' en el partido
Tiene suerte 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Leroy Collins Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Salva Cabale ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Collins es posava per davant 1 a 0.
  • 130 Minuto 71 (Gol de falta): Als 71 minuts, Sergio 'Tarzan' Serna Cortes va ampliar l'avantatge de Collins amb un 2 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Collins va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Salva Cabale va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 134 Minuto 81 (Gol de penalti): Als 81 minuts de joc, els nois de Collins van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Sergio 'Tarzan' Serna Cortes augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Otaño Renobales va estar a punt d'acabar en gol al minut 6, però el porter visitant Marco Vocale va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Ali Mousavi, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): En Giuseppe Renna es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28, Josué Bichotte gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Marco Vocale va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Salva Cabale una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 53, però una magnífica aturada de Marco Vocale va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Otaño Renobales de Collins va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Salva Cabale de Collins va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Trevize's Team

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 18 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): 廖 (Liao) 其威 (Qiwei) de Trevizes va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Eloy Roldán Caballero que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Trevizes van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en 廖 (Liao) 其威 (Qiwei) va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Trevizes van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 29, però el xut de Martino Andrés des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): Trevizes van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 85, però Gianvito Sircana va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier López Barragán de Trevizes es va emportar una amonestació al minut 22 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gianvito Sircana de Trevizes va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.