Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UE Riudebitlles (1337384) - Hakkuh FC (1590813) » 726972622: T75/J5/VII

Liga 726972622 Información oficial sobre el partido 726972622 en Hattrick

09.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VII.329 (38365)

UE Riudebitlles Alineación oficial del equipo 'UE Riudebitlles' en el partido 2 - 0 C. E. La Vall d'Alcalà Alineación oficial del equipo 'C. E. La Vall d'Alcalà' en el partido
Quirico Boado (71') 1 - 0
Jonatan Codolar (80') 2 - 0
UE Riudebitlles Alineación oficial del equipo 'UE Riudebitlles' en el partido 2 - 0 C. E. La Vall d'Alcalà Alineación oficial del equipo 'C. E. La Vall d'Alcalà' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
UE Riudebitlles Alineación oficial del equipo 'UE Riudebitlles' en el partido 5 - 0 C. E. La Vall d'Alcalà Alineación oficial del equipo 'C. E. La Vall d'Alcalà' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UE Riudebitlles

Goles Goles

  • 123 Minuto 71 (Gol por la derecha): El jugador Quirico Boado de Riudebitlles, després de 71 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 190 Minuto 80 (Gol de falta): El Jonatan Codolar va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Riudebitlles. 2-0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jonatan Codolar va estar a punt d'avançar els locals al minut 18 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Antonio Alberto Lombera! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Myfer Morgaetxebarria del Riudebitlles ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 237 Minuto 62 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Gabino Guim va fer al minut 62 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Jordie Hargrove, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Riudebitlles van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Gabino Guim, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Jordie Hargrove una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 81, però una magnífica aturada de Jesús Labrue Oneray va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Gabino Guim de Riudebitlles va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

C. E. La Vall d'Alcalà

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77 Javier Velázquez va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Juan Diego Estúñiga Diez va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.