Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Vados CF (1414691) - Valores FC (1368468) » 726972297: T75/J8/VII

Liga 726972297 Información oficial sobre el partido 726972297 en Hattrick

30.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VII.323 (38359)

Los Vados CF Alineación oficial del equipo 'Los Vados CF' en el partido 1 - 1 Valores FC Alineación oficial del equipo 'Valores FC' en el partido
0 - 1 Joanikot Sendo (50')
Perico Páramo Ortiz (68') 1 - 1
Los Vados CF Alineación oficial del equipo 'Los Vados CF' en el partido 1 - 1 Valores FC Alineación oficial del equipo 'Valores FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Vados CF Alineación oficial del equipo 'Los Vados CF' en el partido 2 - 1 Valores FC Alineación oficial del equipo 'Valores FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,1 % 10,5 % 23,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Vados CF

Goles Goles

  • 190 Minuto 68 (Gol de falta): En Perico Páramo Ortiz va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 1-1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11 es va veure una gran oportunitat per a Vados per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Perico Páramo Ortiz, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 286 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Vados, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Baraquiel Busquets va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 41 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Doru Iacobuţ s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Valores FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 50 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Valores van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Joanikot Sendo.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 60 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Gerardo Gros que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Víctor Marín Pérez. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 271 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Valores va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 71, quan Roberto Fuertes va quedar-se sol davant el porter Jorge Moreno Rubio, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Es duien 90 minuts de partit jugats quan Joanikot Sendo va estar a punt de posar per davant a Valores amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jorge Moreno Rubio va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 91 (Ocasión por el centro): Al minut 91 de partit, Gerardo Gros quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.