Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pequeñines team (1333652) - Mogatar C.F. (315051) » 726971669: T75/J5/VII

Liga 726971669 Información oficial sobre el partido 726971669 en Hattrick

09.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VII.312 (38348)

Pequeñines team Alineación oficial del equipo 'Pequeñines team' en el partido 3 - 1 Nova A Caridade Alineación oficial del equipo 'Nova A Caridade' en el partido
Edorta Muruzabala (34') 1 - 0
Ambrosio Pancho (38') 2 - 0
2 - 1 Celestin Grigore (63')
Enol Galcerán (83') 3 - 1
Pequeñines team Alineación oficial del equipo 'Pequeñines team' en el partido 3 - 1 Nova A Caridade Alineación oficial del equipo 'Nova A Caridade' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pequeñines team Alineación oficial del equipo 'Pequeñines team' en el partido 2 - 1 Nova A Caridade Alineación oficial del equipo 'Nova A Caridade' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,2 % 8,4 % 22,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pequeñines team

Goles Goles

  • 120 Minuto 34 (Gol de falta): Pequeñines va agafar avantatge al minut 34 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Edorta Muruzabala fent així el 1 - 0.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38, Pequeñines va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Ambrosio Pancho, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En Enol Galcerán de Pequeñines va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Daniel Fernández Romero va estar a punt d'avançar els locals al minut 19 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): En Carlos Oliver va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Carlos Oliver. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Nova A Caridade

Goles Goles

  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Celestin Grigore, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 5 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Caridade va estar a punt d'arribar en un córner. En Víctor Jimilio va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Iván Nieto va marcar al minut 7 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 215 Minuto 35 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Celestin Grigore va superar els defenses rivals per velocitat al minut 35 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 262 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80 Celestin Grigore va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Tedo Naranjo va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 285 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Caridade van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Víctor Jimilio, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.