Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting Kopernik (1368760) - Club Fútbol Gavá (801396) » 726971464: T75/J9/VII

Liga 726971464 Información oficial sobre el partido 726971464 en Hattrick

06.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VII.308 (38344)

Sporting Kopernik Alineación oficial del equipo 'Sporting Kopernik' en el partido 4 - 0 Club Fútbol Gavá Alineación oficial del equipo 'Club Fútbol Gavá ' en el partido
Cecilio García (2') 1 - 0
Cecilio García (22') 2 - 0
Joan Maria Bussé (30') 3 - 0
Hegoi Etxapare (75') 4 - 0
Sporting Kopernik Alineación oficial del equipo 'Sporting Kopernik' en el partido 4 - 0 Club Fútbol Gavá Alineación oficial del equipo 'Club Fútbol Gavá ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sporting Kopernik Alineación oficial del equipo 'Sporting Kopernik' en el partido 1 - 1 Club Fútbol Gavá Alineación oficial del equipo 'Club Fútbol Gavá ' en el partido
Tiene bastante suerte 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,7 % 29,9 % 27,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Kopernik

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 els aficionats van embogir quan en Cecilio García va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Los astros.
  • 132 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Los astros va augmentar la diferència quan Cecilio García no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 136 Minuto 30 (Gol evento especial inexperiencia rival): Luis Pareja va deixar patent la seva inexperiència al minut 30, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Joan Maria Bussé va marcar sense oposició, posant el marcador a 3 - 0 per a Los astros.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75, Los astros va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Hegoi Etxapare, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Cecilio García va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 205 Minuto 42 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Imeldo Reina era fer passades de llarga distància. Al minut 42 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Cecilio García però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 205 Minuto 89 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Los astros va estar a punt de marcar quan Imeldo Reina va fer una passada impressionant a Joan Maria Bussé, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): En Muriel Arante va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 7, Humberto Ternero de Los astros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Muriel Arante de Los astros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Club Fútbol Gavá

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Luis Pareja quasi redueix la diferència al marcador al minut 26, però una gran estirada d'en Pablo Cassillas va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Fútbol van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 39, però el xut de Nel Vardeci des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 252 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en David Dordas ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 253 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Fútbol van seguir progressant per la banda dreta. Alexandru Chiriac va tenir la seva oportunitat al minut 76, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 89 en Oscar Schäffner va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Pablo Cassillas va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 89 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Alexandru Chiriac amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.