Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Bácor Balompié (1339054) - Thaerlo (1597434) » 726970443: T75/J6/VII

Liga 726970443 Información oficial sobre el partido 726970443 en Hattrick

16.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VII.290 (38326)

Real Bácor Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Bácor Balompié ' en el partido 4 - 0 Thaerlo Alineación oficial del equipo 'Thaerlo' en el partido
Sergio Valdés Arango (41') 1 - 0
Marc Cloquells (53') 2 - 0
Sergio Valdés Arango (63') 3 - 0
Luis Miguel Leca (65') 4 - 0
Real Bácor Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Bácor Balompié ' en el partido 4 - 0 Thaerlo Alineación oficial del equipo 'Thaerlo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Bácor Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Bácor Balompié ' en el partido 4 - 0 Thaerlo Alineación oficial del equipo 'Thaerlo' en el partido
Tiene un resultado normal 3.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Bácor Balompié

Goles Goles

  • 122 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Balompié prenia la batuta de l'encontre al minut 41, quan en Sergio Valdés Arango va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): Balompié va aconseguir el 2 - 0 quan Marc Cloquells va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Balompié va augmentar la diferència quan Sergio Valdés Arango no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): Luis Miguel Leca va incrementar l'avantatge de Balompié amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Piero Campitelli va estar a punt d'avançar els locals al minut 19 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Birila Marietxalar va estar a punt d'acabar en gol al minut 36, però el porter visitant Francisco Pérez va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Christian Schandl! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): En Piero Campitelli es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 230 Minuto 71 (Ocasión de falta): En Jaime Pico es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José David Ortiz de Balompié va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Thaerlo

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 7 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Christian Schandl va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 7 de joc.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): En Luis Aguas va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.