Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Pedraza (1430433) - Sporting de Tineo s.a.d. (1587186) » 726970128: T75/J11/VII

Liga 726970128 Información oficial sobre el partido 726970128 en Hattrick

20.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / VII.284 (38320)

C.D. Pedraza Alineación oficial del equipo 'C.D. Pedraza' en el partido 1 - 6 Sporting de Tineo s.a.d. Alineación oficial del equipo 'Sporting de Tineo s.a.d.' en el partido
0 - 1 Lumsi Touhami (15')
Lourenzo Confurco (16') 1 - 1
1 - 2 Cristian Roure (17')
1 - 3 Rossend Garrigues (31')
Enrique Priego (57') 1 - 4
1 - 5 Rossend Garrigues (68')
1 - 6 Jordi de Ventós (80')
C.D. Pedraza Alineación oficial del equipo 'C.D. Pedraza' en el partido 1 - 6 Sporting de Tineo s.a.d. Alineación oficial del equipo 'Sporting de Tineo s.a.d.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
C.D. Pedraza Alineación oficial del equipo 'C.D. Pedraza' en el partido 1 - 8 Sporting de Tineo s.a.d. Alineación oficial del equipo 'Sporting de Tineo s.a.d.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Pedraza

Goles Goles

  • 108 Minuto 16 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 16, en Adalberto Ortiz la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Lourenzo Confurco que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 125 Minuto 57 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 1 - 4 el va marcar Enrique Priego a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 78 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Emili Bragado marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Lourenzo Confurco que va xutar a fora per molt poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Enrique Priego de Pedraza amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Wilmer Magri de Pedraza es va emportar una amonestació al minut 79 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adalberto Ortiz de Pedraza la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Sporting de Tineo s.a.d.

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Lumsi Touhami que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Sporting.
  • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Cristian Roure va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Rossend Garrigues de Sporting va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 31. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Rossend Garrigues, que va ser qui va marcar 1 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Jordi de Ventós va augmentar l'avantatge de Sporting a 1 - 6 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Rossend Garrigues. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 280 Minuto 35 (Ocasión de falta): Ignacio Vega va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 280 Minuto 61 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Ignacio Vega al minut 61.