Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Belianes (994388) - Antipanchitos FC (1334817) » 726969556: T75/J8/VII

Liga 726969556 Información oficial sobre el partido 726969556 en Hattrick

30.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VII.274 (38310)

F.C. Belianes Alineación oficial del equipo 'F.C. Belianes' en el partido 2 - 3 Antipanchitos FC Alineación oficial del equipo 'Antipanchitos FC' en el partido
Alejandro Vázquez Huertas (32') 1 - 0
1 - 1 Velichko Naydenov (33')
Rafa Usabiaga (59') 2 - 1
2 - 2 Jesús García-Cardo (84')
2 - 3 Fernando Cuadros (90')
F.C. Belianes Alineación oficial del equipo 'F.C. Belianes' en el partido 2 - 3 Antipanchitos FC Alineación oficial del equipo 'Antipanchitos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C. Belianes Alineación oficial del equipo 'F.C. Belianes' en el partido 3 - 1 Antipanchitos FC Alineación oficial del equipo 'Antipanchitos FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Belianes

Goles Goles

  • 124 Minuto 32 (Gol de penalti): Belianes va posar-se per davant 1 - 0 al minut 32, quan Alejandro Vázquez Huertas va llançar una pena màxima perfectament.
  • 122 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Al minut 59 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Belianes va ser Rafa Usabiaga.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 14 (Ocasión de falta): Al minut 14, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ignacio Cantoral va estar a punt d'acabar en gol al minut 21, però el porter visitant Felipe Florín va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ignacio Cantoral va estar a punt d'avançar els locals al minut 39 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ignacio Cantoral! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Óscar Eliese Cuesta. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 74 quan Ignacio Cantoral de Belianes gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Antipanchitos FC

Goles Goles

  • 162 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Velichko Naydenov per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 116 Minuto 84 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Mauro Puente sempre és una garantia. Al minut 84, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Jesús García-Cardo marcar el 2 - 2 per al Antipanchitos.
  • 173 Minuto 90 (Gol por la derecha): Al minut 90 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Fernando Cuadros que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 20 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Paco Pasiego de Antipanchitos va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Abdelmadgid Hamid que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Antipanchitos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ahoztar Atxenegia, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ahoztar Atxenegia ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 235 Minuto 37 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Fernando Cuadros, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 261 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Antipanchitos va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Mauro Puente es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.