Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Castilblanco F.C. (1436260) - Rompehuesos CF (1577959) » 726969435: T75/J6/VII

Liga 726969435 Información oficial sobre el partido 726969435 en Hattrick

16.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VII.272 (38308)

Castilblanco F.C. Alineación oficial del equipo 'Castilblanco F.C.' en el partido 2 - 1 Rompehuesos CF Alineación oficial del equipo 'Rompehuesos CF' en el partido
0 - 1 Raúl Pérez Mínguez (22')
Gary Mongkeya (43') 1 - 1
Finn Schliemann (76') 2 - 1
Castilblanco F.C. Alineación oficial del equipo 'Castilblanco F.C.' en el partido 2 - 1 Rompehuesos CF Alineación oficial del equipo 'Rompehuesos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Castilblanco F.C. Alineación oficial del equipo 'Castilblanco F.C.' en el partido 4 - 0 Rompehuesos CF Alineación oficial del equipo 'Rompehuesos CF' en el partido
Tiene mala suerte 3.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castilblanco F.C.

Goles Goles

  • 112 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Castilblanco s'esgargamellaven dempeus per esperonar Gary Mongkeya que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 43 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 122 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Castilblanco va ser Finn Schliemann.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Renato Gible va estar a punt d'avançar els locals al minut 4 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 39 minuts, en Finn Schliemann no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 237 Minuto 41 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Xeraldo Vilaframil no va ser aprofitada per en Iancu Troi que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 211 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Arnau Vilana hauria d'haver estat gol al minut 43 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Finn Schliemann va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Castilblanco se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Adrian Mleşniţă va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 237 Minuto 65 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Xeraldo Vilaframil estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Adrian Mleşniţă, als 65 minuts, va fallar per ben poc.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Castilblanco va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Adrian Mleşniţă en un 1 contra 1 amb el porter Kaloyan Penchovski, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Renato Gible de Castilblanco va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Rompehuesos CF

Goles Goles

  • 118 Minuto 22 (Gol evento especial córner peinado): Darren Bridge va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Rompehuesos, Raúl Pérez Mínguez, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Raúl Pérez Mínguez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Darren Bridge de Rompehuesos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.