Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Churrería Tejeringos Torrijos CF (1583906) - Argos II CF (794824) » 726968364: T75/J4/VII

Liga 726968364 Información oficial sobre el partido 726968364 en Hattrick

02.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VII.253 (38289)

Churrería Tejeringos Torrijos CF Alineación oficial del equipo 'Churrería Tejeringos Torrijos CF' en el partido 5 - 2 U.E. Baix Camp Alineación oficial del equipo 'U.E. Baix Camp' en el partido
Lyubomir 'Romario' Kamburov (9') 1 - 0
Claudio Zuccaro (24') 2 - 0
2 - 1 Paco Gurendes (32')
Per-Owe Gustavsson (36') 3 - 1
3 - 2 Alberto Miranda (65')
Yakut Alkım (73') 4 - 2
許 (Xu) 道華 (Daohua) (89') 5 - 2
Churrería Tejeringos Torrijos CF Alineación oficial del equipo 'Churrería Tejeringos Torrijos CF' en el partido 5 - 2 U.E. Baix Camp Alineación oficial del equipo 'U.E. Baix Camp' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Churrería Tejeringos Torrijos CF Alineación oficial del equipo 'Churrería Tejeringos Torrijos CF' en el partido 4 - 0 U.E. Baix Camp Alineación oficial del equipo 'U.E. Baix Camp' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Churrería Tejeringos Torrijos CF

Goles Goles

  • 137 Minuto 9 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Yakut Alkım la va convertir en gol amb un remat de cap en Lyubomir 'Romario' Kamburov tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 9 el marcador es va actualitzar: 1 - 0.
  • 131 Minuto 24 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Claudio Zuccaro va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Tejeringos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Per-Owe Gustavsson progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Yakut Alkım es va introduir dins la defensa central al minut 73, i va aconseguir el 4 - 2 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Tejeringos pel centre va donar un gran resultat: el gol de 許 (Xu) 道華 (Daohua) va posar el 5 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 23 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 23 podia haver acabat en gol, però Jorge Quevedo Solís va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 237 Minuto 25 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Ville Stålskog no va ser aprofitada per en Mauro Olgiati que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Mauro Olgiati de Tejeringos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 218 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner peinado): Yakut Alkım hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Alan van Heulen havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): El jugador local Sergio Daniel Forlán per poc que no incrementa el marcador al minut 64. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jorge Quevedo Solís va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Claudio Zuccaro va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mauro Olgiati de Tejeringos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

U.E. Baix Camp

Goles Goles

  • 153 Minuto 32 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Paco Gurendes va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el UBC va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 32.
  • 141 Minuto 65 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de UBC van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 2 mitjançant en Alberto Miranda.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Paco Gurendes la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de UBC havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Martín Alonso de UBC es va emportar una amonestació al minut 76 per provocar un rival.